Copa America loos viis kokku Argentina ja Uruguay

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argentiinlastel (fotol vasakult Gabriel Milito, Lionel Messi ja Esteban Cambiasso) on võimalik Uruguayle eelmise Copa America finaalturniiri eest kätte maksta.
Argentiinlastel (fotol vasakult Gabriel Milito, Lionel Messi ja Esteban Cambiasso) on võimalik Uruguayle eelmise Copa America finaalturniiri eest kätte maksta. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Lõuna-Ameerika meistrivõistluste ehk Copa America alagruppide loosimisel sattusid kokku Argentina ja tiitlikaitsja Uruguay.

Just Uruguay lülitas argentiinlased kolme aasta eest nende kodusel turniiril konkurentsist, jäädes veerandfinaali saatuse otsustanud penaltiseerias peale. Lisaks neile kahele kuuluvad B-alagruppi veel Paraguay ja Jamaica. 

Võõrustaja Tšiili on A-grupis koos Mehhiko, Ecuadori ja Boliiviaga. Kodusel MMil poolfinaalis sakslastelt häbistavalt lüüa saanud Brasiilia läheb piinlikkust maha pesema C-grupis, kus nende vastasteks on Kolumbia, Peruu ja Venetsueela. Alagruppidest pääsevad edasi veerandfinaali iga grupi kaks paremat ning lisaks kaks paremat kolmanda koha meeskonda.

Rekordilisel 15 korral Copa America võitnud Uruguay peab 11. juunist 4. juulini kestval turniiril hakkama saama ilma Luis Suarezita. Ründaja kannab endiselt kaheksamängulist võistluskeeldu, mille ta sai MMil Itaalia kaitsja Giorgio Chiellini hammustamise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles