Malone ja Pippen valiti USA korvpalli Kuulsuste Halli

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Malone
Karl Malone Foto: SCANPIX

Legendaarsed Ameerika korvpallurid Karl Malone ja Scottie Pippen valiti reedel USA Korvpalli Kuulsuste Halli.

Malone, kes oli NBA klubi Utah Jazzi kauaaegne tugitala, on 36928 visatud punktiga senini korvpalliliiga NBA resultatiivsuselt teine mängija. Lisaks valiti ta karjääri jooksul kahel korral hooaja parimaks mängijaks ehk MVP-ks, kirjutab basket.ee.

Scottie Pippen, kes võitis Chicago Bullsiga kuus NBA meistritiitlit, mängis karjääri jooksul veel ka Houston Rocketsis ja Portland Trail Blazersis.

Pippen osales kolmel korral NBA All-Star mängul ning sarnaselt Malonega, võitis Dream Teami liikmena kahel korral olümpimängudelt kuldmedali (1992 ja 1996).

Lisaks Malonele ja Pippenile valiti reedel USA Kuulsuste Halli ka 1992.aasta USA olümpiameeskond ehk Dream Team, 1960.aasta USA korvpallimeeskond, esimene WNBA mängija Cynthia Cooper, New Jersey keskkooli treener Bob Hurley ja Los Angeles Lakersi omanik Jerry Buss.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles