Glock on Virgini katsumusteks valmis

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timo Glock
Timo Glock Foto: AFP

Timo Glock teatas, et kavatseb end Virgin Racinguga pikaajaliselt siduda, kuigi tiimil on olnud vormel-1 sarjas raske algus.

Hooaeg on endisele Toyota piloodile palju pettumusi toonud, kuna Virgini vormelil on tihtilugu töökindlusega probleeme. Glocki parim tulemus on seni 16. koht Ungarist.

Glock tunnistab, et Virgini algus on olnud katsumusterikas, kuid see pole sakslast heidutanud ja ta on valmis end tiimiga pikaajaliselt siduma, vahendab f1.sponest.

«Meie debüüthooaeg Virginiga on olnud suur katsumus, kuid tiimiga liitudes teadsin seda,» lausus Glock. «Aasta algus oli eriti raske, kuid hooaja keskel oleme asjad ümber pööranud ja auto arendustöös suuri edusamme teinud.»

Glock selgitas, et nende digitaalne arendustöö lubab autot hooaja viimase võistluseni täiendada ning samal ajal tegeleda ka uue vormeliga. «Olen alati öelnud, et tahan olla tiimis ja autos, mis pidevalt edasi areneb. Mul on Virginiga pikaajaline leping ja olen selleks täiesti valmis. Meil on kõik olemas, et saavutada oma selle hooaja ning ka tulevased eesmärgid,» arutles Glock.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles