Valmo Kriisa asub plaadimängijate taha

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valmo Kriisa
Valmo Kriisa Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Sel laupäeval valitakse klubis Illusion Tartu ausaim vunts. Teiste hulgas keerutab plaate Rocki korvpallur Valmo Kriisa ning üles astuvad Rocki tantsutüdrukud.

Meeste terviseteadlikkuse suurendamisele pühendatud movembrikuu lõpeb 29. novembril klubis Illusion. Peol «Aus vunts» selgub šikim tänavune vuntsikandja ehk nimetatakse tiitli «Vunts 2014» pälvija. Meeleoluka sündmuse tõsisem eesmärk on koguda raha meeste terviseteemaliseks ennetuskampaaniaks.

Vuntse hakkavad eest rokkima ansambel Köömes ja Carlos Ramirez, lisaks mitmed tuntud DJ-d. Kohal on TÜ/Rocki mängijad ning tublimale vuntsikasvatajale loositakse välja Valmo Kriisa mängusärk. Kogu piletitulu läheb eesnäärmevähi ennetuskampaania toetuseks.

Movembriliikumise eesmärk on suurendada kogu ühiskonna, kuid eriti just meeste teadlikkust terviseriskidest. Samuti julgustada neid käima korrapäraselt arstlikus kontrollis ja elama tervislikumat elu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles