Kullamäe raske võidu järel: Tarvas dikteeris kohtumist, meie mängisime lisaajal tahtejõu pealt

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe. Foto: Margus Ansu

Eesti meeste korvpalli meistriliigas sai täna vajaliku võidu Tartu Ülikool/Rock, kes alistas lisaajale läinud kohtumises Rakvere Tarva seisuga 93:85. Tartu meeskonna peatreener Gert Kullamäe nentis, et tema hoolealustel polnud täna vajalikku särtsu, kuid lõpuks kallutati seis enda kasuks, lisaks kiitis Kullamäe vastaste poolt suurepärase esituse teinud Brandis Raley-Rossi.

«Alguses nappis meil värskust ja normaalaega dikteerisid kõik 40 minutit Tarva mehed,» ütles Kullamäe. «Ja Brandis Raley-Rossi vastu ei leidnud me üldse rohtu. Tema poolt uskumatu viskepartii, aga eks tal oli ka hea päev,» lisas Kullamäe Tarva leegionäri kohta, kes viskas üleplatsimehena 38 punkti visanud ja võttis kaheksa lauapalli.

Raskest seisust välja tulnud Rock mängis lisaajal kindlamalt ja kuna mitu Tarva mängijat langes viie veaga välja, suudeti oma paremus maksma panna ja nii võeti 93:85 võit. «Igas mõttes oli raske võit. Lõpuks saime selle võidu tahtejõu pealt ja õnneks lisaajal oli meil jõudu rohkem,» rääkis Kullamäe, kelle meeskond jätkab koduses liigas teisel kohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles