Madridi Real on Ronaldo pärast UEFA-ga tülli keeranud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo ja Michel Platini.
Cristiano Ronaldo ja Michel Platini. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi esitas oma kodulehel ametliku avalduse Euroopa Jalgpalliliidu (UEFA) presidendi Michel Platini sõnavõtu pärast, sest viimane vihjas, et lõppeva aasta parima jalgpalluri tiitel ei lähe mitte Reali staarile Cristiano Ronaldole, vaid mõnele Saksamaa koondise mängijale.

Platini teatas hiljuti Saksamaa meediale, et tema arust vääriks 2014. aasta Ballon d'Ori keegi sakslastest, kes suvisel MMil maailmameistriks tuli. «Paljud mängijad väärivad Ballon d'Ori, aga olen arvamusel, et maailmameistrivõistluste aastal peaks see au minema maailmameistriks tulnud mängijale,» väitis Platini.

Selline avaldus tekitas pahameelt aga Madridi Realis, kus loodetakse, et teist aastat järjest valitakse maailma parimaks Cristiano Ronaldo, kes lisaks vingele klubihooajale küll Portugali koondisega MMil käis, aga alagrupiturniiriga piirduma pidi. Nii avaldaski Real oma kodulehel ametliku pöördumise, kus kritiseeritakse Platinid selle eest, et ta UEFA presidendina oma eelistustest nii avalikult räägib. Lisaks rõhutab Real, et Ballon d'Or on individuaalne auhind ning kuigi sakslased tulid maailmameistriks, on see tähtis saavutus võistkondlikult, mitte aga kellegi ainuisikuline teene. Ning kolmanda punktina toob Madridi meeskond oma avalduses välja asjaolu, et nende hinnangul on Ronaldol olnud oma senise karjääri kõige silmapaistvam aasta, ning seetõttu vääriks just tema kõrget autasu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles