Ruka MK-etapi kvalifikatsioonis kümnendat aega näidanud Kümmel jäi napilt poolfinaalist välja

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Kümmel.
Peeter Kümmel. Foto: Liis Treimann

Soomes Rukal toimuval murdmaasuusatamise MK-etapil on täna kavas meeste 1,4 km klassikasprint, mille eelsõitudest pääses edasi ka Peeter Kümmel.

Eelsõitude kümnenda ajaga edasi pääsenud Kümmel sai esimeses veerandfinaalis neljanda koha. Kümmeli veerandfinaali võitis venelane Sergei Ustijugov (2.32,57), teine oli tema kaasmaalane Aleksei Petuhhov (+1,58), kolmandana finišeeris samuti Venemaad esindav Nikolai Morilov, kes pääses lucky loserina viie veerandfinaali peale samuti edasi. Kümmel kaotas Ustijugovile +3.21 ja edasi ei pääsenud, sest kuigi esimene veerandfinaal oli kiire ja Kümmeli aeg oli konkurentide omadega võrreldes hea, pääses teise lucky loserina viimasest sõidust edasi venelane Nikita Krjukov.

Eelsõit:

Kümmel sai 87 võistleja hulgast eelsõitude kokkuvõttes kirja kümnenda aja ja pääses veerandfinaali, kaotust kiireima aja sõitnud Aleksander Panžinskile kogunes +2,67. Vene sprinteri ajaks oli 2.38,35, teise aja sai kirja norralane Sondre Turvoli Fossli, kolmas oli Paal Golberg.

Marko Kilp sai 44. koha (+8,01), Siim Sellis oli 49. (+8.62).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles