Sprindikoondise treener eestlannade ebaõnnestumisest: süüdi on kehvad suusad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti murdmaasuusakoondise peatreeneri kohusetäitjaks saav Christoph Schmid (vasakul). Senine spordidirektor Raul Olle (paremal) taandub aga ametist.
Eesti murdmaasuusakoondise peatreeneri kohusetäitjaks saav Christoph Schmid (vasakul). Senine spordidirektor Raul Olle (paremal) taandub aga ametist. Foto: Margus Ansu

Soomes Rukal toimuval murdmaasuusatamise MK-etapil sõideti täna naiste 1,4 km klassikasprint, kus Piret Pormeister jäi jagama 58. kohta, Triin Ojaste oli 66. Kumbki eestlannadest edasi ei pääsenud ja Eesti sprindikoondise peatreener Christoph Schmid arvas, et sõit läks suuskade nahka.

«Olud olid keerulised. Käis määrdemeeste võitlus ja meie kaotasime. Pole võimalik võitjale kaotada üle 20 sekundi, nad pole nii kehvad,» rääkis Schmid.

Ojaste tunnistas, et tõusu lõppudes kadus pidamine ära: «Jalad hakkasid ringi käima. Mis teha. Järgmisel korral paremini, kuigi ma ei teagi, millal võistelda saan.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles