Serviti kaotas võõrsil, aga pääses eurosarjas edasi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti kaotusmängus viskas Henri Hiiend (pildil) seitse väravat, sama palju lisas ka Henri Sillaste.
Eesti kaotusmängus viskas Henri Hiiend (pildil) seitse väravat, sama palju lisas ka Henri Sillaste. Foto: Kristjan Teedema

Põlva Serviti käsipalliklubi kaotas laupäeval Euroopa käsipalli karikasarja Challenge Cup korduskohtumise Itaalia meeskonnale Handball Carpile 21:29, kuid kahe kohtumise kokkuvõttes pääses järgmisesse ringi siiski Eesti klubi. «Rahule selle mänguga jääda ei saa ja treenerina teeb selline esitus murelikuks,» nentis järgmisesse ringi pääsenud Serviti peatreener Kalmer Musting.

Põlva meeskond kaotas Itaalias peetud kordusmängu poolaja 10:12 ja kohtumise lõpuks kärises vahe kaheksa värava peale, ent kodus võetud 36:24 võit andis edasipääsu Servitile. Eesti klubi peatreeneri sõnul oli võõrsil väga keeruline kohtumine. «Raske mäng oli. Eks meie suur edu mõjutas psühholoogiliselt võistkonda, lubati endale rohkem vigu ja näiteks pallikaotusi tehti vist koguni 19. Mitmetel noormängijatel ei pidanud närv vastu,» tunnistas Musting.

«Samas terve mäng oli vahe kolm, neli, viis väravat ja alles lõpus venis see kaheksaväravaliseks, seega see turvaline edu oli meil kogu aeg olemas ja reaalset ohtu tegelikult ei tekkinud,» andis Serviti peatreener mõista, et olukord Itaalias ei läinud siiski kordagi kriitiliseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles