Laskesuusatajad otsivad positiivsust

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Tobreluts.
Indrek Tobreluts. Foto: Kristjan Teedema

Kuigi Eesti laskesuusatajad said MK-sarja avaetapil segateatesõidus kõigest 21. koha, ei näe koondise peatreener Janno Prants veel põhjust muretsemiseks. «Hooaeg alles algab ning sportlased rihivad vormikõvera tippu veebruariks ja märtsiks, praegu on alles katsetamiste aeg ning tulemusele vaatamata on starte väga vaja,» sõnas ta.

Rootsis Östersundis alanud MK-sarja avalöögiks olnud segateatesõidus kaotasid Kadri Lehtla, Grete Gaim, Kauri Kõiv ja Roland Lessing võitjaks tulnud Prantsusmaale 5.15. Seejuures suudeti edestada kahte konkurenti. Prantsu hinnangul on aga positiivne see, et suudeti vältida ringiga kaotust ja lõpuaeg kirja saadi.

«Koha poolest pole tulemus tõesti rõõmustav, kuid tiheda võistluse juures polnudki kaotus nii suur. Mehed olid täitsa tublid, neil kogunes kaotust parematele vaid minut,» arutles Prants «Peame veel tulemusi analüüsima, kuid tegelikult on seda varemgi juhtunud, et me ei saa end hooaja alguses hästi käima. Oleme väga vähe võistelnud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles