Loe: vormel-1 hooaja huvitavamad raadiosides tehtud sõnavõtud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vormel-1.
Vormel-1. Foto: SCANPIX

2014. aasta vormel-1 sarja hooaeg on nüüdseks lõppenud ja meeskonnad valmistuvad uueks võidusõiduhooajaks, aga tänavuse aasta kokkuvõtteks on veebileht gpudate.net avaldanud valiku huvitavamatest raadio teel vahetatud sõnavõttudest.

«Kui te paluksite Charliel prantsuse keeles rääkida, siis äkki ta saaks aru,» kurjustas Red Bulli rooli keeranud Sebastian Vettel Malaisia GP-l, kui konkurent Romain Grosjean ei tahtnud siniste lippude lehvitamisest hoolimata selgelt kiiremat Vettelit mööda lasta.

«See Lotuse kutt on hull peast! Ma ei tea, kes see oli, aga täiesti hullumeelne! See kutt püüdis mind tappa,» rääkis oma meeskonnale Jean-Eric Vergne, kui Pastor Maldonado Bahraini etapi esimesel ringil konkurentidele närvikõdi pakkus.

«Vau, mis see nüüd oli?» küsis oma masinaga üle katuse lennanud Esteban Gutierrez, kui Maldonado Bahrainis talle otsa sõitis.

«Ebaõnn,» vastas Vettel napilt, kui meeskond palus Hiina etapil kiirema tiimikaaslase Daniel Ricciardo mööda lasta.

«Ma ei näe oma vasaku silmaga mitte midagi,» kurtis Monaco etapil Lewis Hamilton.

«Ta ei tohi nii teha! Ma oleksin talle otsa sõitnud,» hädaldas Vettel, kui Fernando Alonso Suurbritannia etapil teda mööda ei tahtnud lasta.

«Ma ei ole sellisest lülitist kunagi kuulnud. Milline see on?» uuris Hamilton oma masinat Saksamaa GP-l.

«Öelge, mida te tahate. Kas te tahate, et ma mööda sõidaksin või mängiksin parti ja säästaksin kütust?» kurjustas Red Bulli segaste juhendite kohta Vettel.

«Daamid, niimoodi tehakse seda,» rõõmustas Ungari GP-l kaks ringi enne lõppu Alonsost möödunud ja esikoha võitnud Ricciardo.

«Jumal küll, ilma joogita ma lausa suren siin,» kurtis Singapuris kuumuse üle Daniil Kvjat.

«Kuradi Perez lükkas mu rajalt välja,» pahandas USA etapil konkurendiga Adrian Sutil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles