Tallinna 1182 jõudis naiste karikafinaali

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirgit Piibur
Pirgit Piibur Foto: basket.ee/Argo Luigas

Naiste korvpalli karikavõistluste poolfinaali korduskohtumises alistas tiitlikaitsja Tallinna 1182 tulemusega 71:53 AmEst Rapla naiskonna.

Sarnaselt esimese kohtumisega olid Rapla neiud häälestanud ennast kõvale võitlusele. Kui tallinlannade 4:0 algedu välja arvata, siis kogu esimest poolaega valitsesid külalised Raplast, kes läksid teenitult eduseisus 29:26 pikemale vaheajale. Kuigi 1182 valitses lauas, eksiti visetel ja üllatavalt palju tehti pallikaotuseid.

Kohtumise teisel poolel rollid siiski vahetusid ja võitjas kahtlust ei tekkinud. Tulemusega 71:53 jõudis kindlalt karikavõistluste finaali siiski 1182.

Võitjate poolelt viskasid Mailis Pokk 18 ja Pirgit Püü 14 punkti. AmEst Rapla edukaim oli Kaia Kosk 19 punkti ja 11 lauapalliga.

Karikavõistluste finaal toimub 21. detsembril Rakveres, kui kell 15.00 minnakse vastamisi põhilise koduse rivaali Tallinna Ülikooli naiskonnaga.   

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles