Novembri ühisliiga MVP on Baiba Eglite

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baiba Eglite.
Baiba Eglite. Foto: basket.ee

Naiste korvpalli Eesti-Läti ühisliiga parimaks mängijaks valisid treenerid üsna üksmeelselt Riia TTT tagamängija Baiba Eglite, kes ka 1182 Tallinna elu raskeks tegi. 25-aastanee Eglite (176 cm) kogus mängudes kolme peakonkurendi vastu keskmiselt üle 20 punkti.

Kuu algusest vaatama hakates viskas Eglite SK Cesise vastu 17 punkti ja võttis kuus lauda, Riia RSU/Merksi vastu tõi ta 19 silma ning 22. novembril kodus 1182 vastu 25+6lp+5rs. Viimati lisandus 15-punktine etteaste LU vastu. Loomulikult TTT ka võitis kõik need neli kohtumist. 

Hooaja keskmised on vasakukäelisel teraval lätlannal 18,1p+3,6lp+3,3rs. Pluss-miinus edetabelis on ta teisel ning efektiivsuse edetabelis viiendal kohal.

Eglite on TTT kasvandik, mänginud vahepeal mitu hooaega Tšehhis Karlovy Vary võistkonnas, kuid naases kodumaale eelmiseks hooajaks. 

Eelmisel EMil oli Eglite 12 punkti, 4,5 laua ja kahe korvisööduga üks Läti naiskonna tugitalasid (32 minutit). Viimases valiktsüklis tõi Eglite keskmiselt 7,7 punkti ja aitas koondise taas finaalturniirile, mis toimub 2015 Ungaris ja Rumeenias.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles