Rapla ja Pärnu said Balti liigas valusad kaotused

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla Tyco mängija Rait Keerles (palliga).
Rapla Tyco mängija Rait Keerles (palliga). Foto: Tairo Lutter

Korvpalli Balti liigas pidi Rapla Tyco tunnistama kodusaalis Moskva Dünamo 66:64 paremust. Pärnu jäi aga võõrsil lisaajal 87:92 alla Tampere Pyrintöle.

Veel 1.52 enne kohtumise lõppu oli Rapla kaotusseis 51:59, kuid Rait-Riivo Laane ja Oliver Metsalu korvid tõid Rapla ühe punkti kaugusele. Serdar Annajev tabas aga seejärel Dünamo poolel vabaviske, Rapla rünnakul kaotas Ernestas Ezerskis palli ning seejärel lubati Dünamol võtta ka ründelaud. Ezerskise vea järel viis Vladislav Truškin vabavisetest Dünamo uuesti nelja punktiga ette.

Vasturünnakul tabas küll kiire kolmese Ezerskis, ent lõpusekundite vabaviskeduellis olid moskvalased kindlad ja võtsid võidu. Rapla parimana tõi Ezerskis 21 punkti, Rait Keerles lisas 20 punkti ja võttis kuus lauapalli. Dünamole tõi Aleksei Kuznetsov 11 ja Truškin 10 punkti. Jevgeni Karpeko arvele jäi üheksa punkti ja üheksa lauapalli.

Tänavu korra juba kodusaalis Dünamot nelja punktiga võitnud Raplal on nüüd tabelis kolm võitu ja neli kaotust, Dünamo sai nelja kaotuse kõrvale teise võidu.

Pärnu võitis soomlaste vastu poolaja üheksa punktiga ja alustas veel viimast veerandaega eduseisus, lisaajal suudeti aga visata ainult 8 punkti Tampere 13 vastu. Lõpusekunditel langesid viie veaga välja ka 18 punkti kogunud Silver Leppik, 13 punkti visanud ja 17 lauapalli võtnud Ronaldas Rutkauskas ning 14 punkti toonud Renato Lindmets. Pärnu resultatiivseimana viskas Sandis Silavs 19 punkti, Tamperele tõi Tyrone Kent 22 ja Damon Williams 22 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles