USAs pallivad eestlannad on tegemas häid esitusi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trine Kasemägi.
Trine Kasemägi. Foto: www.basket.ee

Sel hooajal USAs pallivatest eestlannadest on heas hoos Trine Kasemägi, NJCAA-s teevad kaasa Jane Svilberg ja Rosemary Rits

Kasemägi pallib NCAA teise divisjoni kuuluvas Eckerd College'i naiskonnas ning eestlanna on seni osalenud kuues kohtumises, toonud 14 punkti, 5,2 lauapalli, 1,2 korvisöötu ning teinud kaks pallikaotust. Tema etteasted on ülikooli erinevates avalikes kanalites palju kajastust leidnud, vahendas basket.ee.

Jane Svilbergi kodunaiskond Broward College kuulub NJCAA-sse ehk juunioride liigasse, ent praegu peetakse väikest mängupausi. Senipeetud mängudes on Svilberg toonud keskmiselt 8 punkti, 3,9 lauapalli ja 1,3 korvisöötu, tabavus kahestel 43,5%, kolmestel 23,5 % ja vabavisetel vaid 44,4 %. Senises parimas etteastes Hillsborough’ vastu kogunes Svilbergi kontosse 13 punkti.

Samuti NJCAA-ssse kuuluvat Howard College’it esindab Rosemary Rits, kellel on selja taga üheksa kohtumist, keskmised näitajad on 7,8 punkti, 4,7 lauapalli ja üks resultatiivne sööt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles