Kreegi koduklubi andis Meistrite liigas edu käest ja kaotas Türgi klubile

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek ründamas.
Ardo Kreek ründamas. Foto: volley.ee.

Euroopa võrkpalli meistrite liiga kolmandas voorus sõitis Ardo Kreegi kodumeeskond Pariisi Volley Türki, kus kaotati tasavägise lahingu järel 2:3 Istanbuli Fenerbache meeskonnale.

Kohtumise esimese ja teise geimi võitis tulemusega 25:23 Pariis, kolmanda ja neljanda aga 25:22 Fenerbache. Otsustavas vaatuses sai Pariis 8:5 ja 12:9 ette, kuid Fenerbache tuli järele ja võitis napilt 16:14, vahendas volley.ee.

«Jube kahju, et kaotasime,» ütles Kreek vahetult pärast mängu. «Kaks korda ründasime auti ja kaks korda blokki, niimoodi et tohi nelja punkti järjest mängu lõpus ise ära anda,» lisas Kreek.

«Ega minu poolt just super mäng ei olnud, aga võib enam-vähem rahule jääda,» sõnas 11 punkti toonud Eesti koondislane. Kogu mängu platsil viibinud temporündaja tõi 7 punkti rünnakul (70%), kolm lisas blokiga ja ühe ässpallinguga.

Istanbuli meeskonda kuulub hulga nimekaid võrkpallureid - diagonaalründajaks on serblane Ivan Miljkovic, nurgaründajad Milos Nikic (Serbia) ja Wout Wijsmanis (Belgia), tempomees Marcus Möhme Saksamaalt, lisaks kuuluvad koosseisu mitmed Türgi koondislased. Miljkovic oli 29 silmaga (kasutegur +20) meeskonna parim, Wijsmans assistreeris 16 silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles