Audentes sai Rapla naiskonna vastu napi võidu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Peeter Kümmel

Naiste Eesti-Läti korvpalli Ühisliigas saavutas Audentese SG/Noortekoondis AmEst Rapla üle oma hooaja teise võidu.

Kohtumine oli Audentese jaoks raske, sest vahepeal 17-punktisesse kaotusseisu jäänud Rapla jõudis lõpuks mängu tagasi, ent lõpuks jäi siiski 74:70 (38:29) peale Audentes.

«Soovin palju õnne võitjatele, tunnustada tuleb vastaste head kokkumängu ja õiget tegutsemist meie nõrkade külgede vastu,» sõnas Rapla naiskonna peatreener Toomas Annuk.

«Tänase põhjal tuleb esile tõsta ka nende treenerit Jaanus Levkoid, kes kogenud treenerina peale meie head etteastet 1182 vastu sai aru, et parim vahend meie vastu on maa-ala kaitse ja seda Audentes/Noortekoondis ka täna edukalt 40 minutit kasutas. Enda mängijate kiituseks võin öelda, et teisel poolajal ikkagi võideldi kõvast. Kindlasti polnud vastaste maa-ala kaitse meie kaotuse ainuke põhjus, veel võib lisada meie enda pehme kaitsemängu just esimesel poolajal ning faktori nimega Kadri-Ann Lass. Ta on mängija, kelle tegutsemist olen alati imetlenud ja siiralt loodan, et tema tulevik saab olema edukas. Esimest korda hooaja jooksul oli treenerina tunne, et teda me kahjuks pidurdada ei suuda,» lisas Annuk.

Lass tõi Audentese kasuks 26 punkti, 16 lauapalli ja kolm resultatiivset söötu, Rapla poolt jäi Kaia Kose arvele 22 punkti, üheksa lauapalli ja seitse söötu.

Audentes tõusis nüüd kahe võiduga kaheksandaks, Rapla on ühe võiduga kümnes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles