Taavi Rõivas: näitame lätlastele, kuidas korvpalli mängida

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaminister Taavi Rõivas
Peaminister Taavi Rõivas Foto: Martin Ilustrumm

Reedesel Balti ministrite nõukogu pressikonverentsil tegid kolme riigi peaministrid juttu ka lähenevast korvpalli EM-finaalturniirist, mille ühe alagrupimängud peetakse teatavasti Riias.

Läti peaminister Laimdota Straujuma esitas sõbralikus õhkkonnas Eesti peaministrile Taavi Rõivasele kutse EMile, lisades kõrval seisvat Leedu peaministrit Algirdas Butkeviciust silmas pidades, et kutsuks tedagi, kui teaks, kas loos toob Riia alagruppi Leedu või Hispaania.

Rõivas tänas Straujumat, lisades inglise keeles: «Olge kindlad, et Eesti koondis on selleks väga valmis.» Seejärel läks Rõivas üle eesti keelele ning lisas najatades. «Nüüd järgneb salajane osa... Oma Eesti sõpradele tahan öelda, et varsti algab piletimüük. Läheme arvukalt Riiga kohale ja näitame lätlastele, kuidas korvpalli mängida.»

Peaminister lisas: «Igal juhul on see suur asi meie jaoks. Haruldane võimalus, et EM toimub kodule sedavõrd lähedal. Kasutagem võimalust ja mingem koos Lätti.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles