Ronaldo argipäev: kolm väravat, järjekordne rekord, piinlik sukeldumine ja imeline käärlöök

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo vägev käärlöök läks napilt üle värava. Ometi lõi ta Hispaania liigas juba 23. kübaratriki
Cristiano Ronaldo vägev käärlöök läks napilt üle värava. Ometi lõi ta Hispaania liigas juba 23. kübaratriki Foto: SCANPIX

Jalgpallur Cristiano Ronaldo on tänavusel hooajal Hispaania kõrgliigas pidurdamatu. Tänases Madridi Reali 3:0 võidumängus Celta Vigo üle jäid kõik väravad Portugali ründetähe nimele.

Esimese värava lõi Ronaldo penaltist, mille ta hetk varem ise teeninud oli. Ausast mängust oli asi sedapuhku kaugel, kuna Ronaldo kukkus karistusalas pikali vastase pea olematu puute peale. Penalti lõi ta aga endale omaselt kindlalt võrku. Avapoolaeg lõppeski Reali 1:0 eduseisul.

Kui teist poolaega oli mängitud 20 minutit, lõi Ronaldo oma teise värava. Üheksa minutit enne mängu lõppu sai ta kirja kolmanda tabamuse, mis märkis rekordilist 23. Hispaania kõrgliigas löödud kübaratrikki. Varem jagas Ronaldo vastavas edetabelis esikohta 22 kübaratrikki löönud Alfredo Di Stefano ja Telmo Zarraga. Kokku on Ronaldo La Ligas võrku sahistanud 200 korda.

Tänavune hooaeg on Ronaldol olnud eriti muljetavaldav. 13 liigamänguga on ta löönud 23 väravat. Kõikide sarjade peale kokku on Ronaldol Reali särgis kirjas 29 tabamust.

Ründaja supervormi toel purustab rekordeid ka Reali meeskond, kes on nüüd kõikide sarjade peale kokku võitnud 18 järjestikust mängu. Viimati sai sellise saavutusega hooajal 2005/2006 hakkama Barcelona.

Ronaldo oli täna lähedal ka tõelisele iluväravale, kuid tema sooritatud käärlöök lendas napilt üle lati:

Ronaldo piinlikku sukeldumist näeb aga allolevast videost:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles