Tiit Sokk loosist: oleks võinud palju halvemini minna

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Sokk.
Tiit Sokk. Foto: Peeter Langovits

Enam kui tund pärast EM-finaalturniiri loosimistulemuste selgumist viibis Eesti koondise peatreener Tiit Sokk keset sumisevat Euroopa korvpalli koorekihti Pariisis ning jagas hinnanguid-kommentaare. Koondise peatreeneri meeleolu näis olevat mõõdukalt rahulolev.

«Ütleme nii, et peamine tunne on positiivne. Kas loosimine läks just väga hästi, seda ma ei oska öelda, aga oleks võinud palju halvemini minna,» tähendas Sokk Basket.ee-le.

«Kindlasti oli üks olulisemaid hetki see, kui Serbia kukkus teise gruppi ja me saime enda kõrvale Ukraina. See tähendas teatavat pingelangust. Veel oli seal positiivne moment see kui pääsesime Itaaliast ja saime selle asemel Belgia. Ka siin on minu hinnangul väike tasemevahe,» rääkis Sokk loosimisest täpsemalt

Eesti mängib Riias B-alagrupis koos Läti, Leedu, Ukraina, Belgia ja Tšehhiga. Avamängus kohtutakse just viimasega - 5. septembril. Lätiga peetakse aga alagrupi viimane mäng.

«Täna hakkame Keioga (Keio Kuhi) siin leppima kokku konkreetseid kontrollmänge,» kinnitas Sokk. «Hetkel, pool tundi pärast ürituse lõppu, ma veel mõistagi ühtegi kinnitada ei saa, aga ütlen nii, et täna õhtul on selleks siin väga sobiv aeg.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles