Blackburni osta sooviv India ärimees tahab meeskonda ka Beckhamit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham
David Beckham Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Blackburni osta sooviv India ärimees Ahsan Ali Syed soovib tehingu teokssaamisel meeskonda ka endist Inglismaa jalgpallikoondise kaptenit David Beckhamit, kes praegu kuulub USA klubi LA Galaxy ridadesse.

Blackburn peab Syediga läbirääkimisi, ärimees pakub klubi eest 300 miljonit naelsterlingut, lisaks on ta lubanud vähemalt 80-100 miljonit naelsterlingut uute mängijate soetamiseks, vahendab Daily Mail.

Ühele mängijale on Syed juba silma peale pannud – tema arvates sobiks meeskonda ideaalselt säärane tähtmängija nagu Beckham. «Hakkasin 26-aastaselt Inglismaa meistriliigat jälgima. Toona meeldis mulle Blackburn, aga jälgisin ka Manchester Unitedi käekäiku ja seda just Beckhami pärast,» selgitas Syed. «Kui minu rahakott kannatab ja Beckham on sellest huvitatud, kutsuksin ta Inglismaale tagasi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles