Mourinho soovib Reali tuua Drogba või Adebayori

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Didier Drogba
Didier Drogba Foto: SCANPIX

Sel suvel Madridi Reali peatreeneriks saanud Jose Mourinho soovib meeskonda tugevdada veel ühe ründajaga ning Mourinho peamisteks sihtmärkideks on Londoni Chelsea Didier Drogba ning Manchester City hingekirja kuuluv Emmanuel Adebayor.

Real on sel suvel hankinud mitmeid mängumehi ning klubi tegevdirektor Jorge Valdano soovib samal ajal juba mõnest mängijast lahti saada, kirjutab Daily Mail.

Siiski keskendub Mourinho veel mängijate ostmisele, kuna tema arvates pole tipuründaja koht piisavalt kindlustatud. Peatreener ei ole veendunud Karim Benzema oskustes ning ta leiab, et neil ei ole Gonzalo Higuainile väärilist alternatiivi.

Kui Drogba on varasemalt teatanud, et ta on Londonis rahul, siis Adebayori siirdumine Reali võib olla tõenäolisem.

Samal ajal huvitub Mourinho ka Anderlechtis pallivast «uuest Drogbast» ehk 17-aastasest Romelu Lukakust, kuid esialgu soovib ta siiski palgata kogenumat ründajat.

Samal ajal on räägitud, et Realist võivad lahkuda poolkaitsjad Lassana Diarra, Rafael van der Vaart, Mahamadou Diarra ning Fernando Gago.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles