Miss Valentine sai rühmvõimlemise MK-etapi korraldusõiguse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss Valentine tuleb taas
Miss Valentine tuleb taas Foto: Bernd Thierolf

21. korda korraldatav rahvusvaheline võimlemisturniir Miss Valentine teenis ka 2015. aastaks MK-etapi korraldusõiguse. Maailma võimlemise tippklass väisab Tartut sel korral 20.-22. veebruaril.

«20 riigi võimlejad on juba registreerunud, kuid tundub, et see on alles algus,» sõnab võistluse peakorraldaja Janika Mölder. Kaugematest tulijatest on oma osalemise juba kinnitanud Austraalia, Ameerika  ning Kanada võimlejad.

Pikkade traditsioonidega võistlus on viimasel neljal aastal Eestisse meelitanud igal korral üle 1000 võimleja. Ka sel korral ootavad korraldajad sarnaselt suurt huvi.

«Meile usladati taaskord MK-etapi korraldusõigus ning nüüdseks oleme juba kolm aastat järjest maailma tippvõistlusi organiseerinud. Tundub, et sellest on saamas uus traditsioon,» tunnistab Mölder, lisades, et alahinnata ei tasu ka noorte turniiri. «Miss Valentine on suurepärane kasvulava tuleviku sporditähtedele. Pea kõik praegused maailma võimlemise tipud on end Tartus proovile pannud.»

Nagu tavaks, osalevad Miss Valentine'i turniiril nii ilu- kui ka rühmvõimlejad kõigis vanuseklassides. Rühmvõimelise turniiri juurde kuulub lisaks MK-etapile juunioride ja meistriklassi arvestuses ka laste ja noorte turniir.

Medalikonkurentsis lööb MK-etapil eestlastest kaasa Tartu VK Janika esindusrühm «Sunshine», mis pälvis viimasel MK-etapil tihedas konkurentsis neljanda koha. Kolmandale kohale jäi Eesti naiskond alla vaid 0,15 punktiga.

Lisaks põnevale heitlusele medalite eest on Miss Valentine'i kavas ka traditsiooniline galakontsert.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles