Clijsters: mul on hea meel, et sain lihtsa matši

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi ei suutnud Kim Clijstersile kolmandas ringis väärilist konkurentsi pakkuda.
Kaia Kanepi ei suutnud Kim Clijstersile kolmandas ringis väärilist konkurentsi pakkuda. Foto: AFP/SCANPIX

Eesti esireket Kaia Kanepi (WTA 34.) kaotas Montrealis toimuva kahe miljoni USA dollari suuruse auhinnafondiga tenniseturniiri kolmandas ringis kindlalt 2:6, 1:6 belglannale Kim Clijstersile (WTA 4.), kes ka ise tunnistas, et eestlanna vastupanu oli  nõrk.


«Mul on hea meel, et sain lihtsa matšiga võimaluse vara magama minna, kuna homme on mul ees raske kohtumine,» sõnas Clijsters pressikonverentsil. «Mängisin vastasega, kes ei tohiks löökidel eksida, kuid täna eksis Kanepi palju, eriti arvestades seda, et tema tugevuseks on serv ning tagantkäelöök. Tundsin, et mul on võimalus, kui meil olid pikad pallivahetused. Ta kas tegi vea või ma suutsin ta panna jooksma.»

55 minutit kestnud kohtumise statistikas peegeldus samuti, et eestlannal polnud oma Belgia kolleegi vastu sisuliselt võimalusepoegagi. Kanepi tegi mängu jooksul kuus topeltviga ja servis kaks ässa, Clijs­ters tegi samuti kuus topeltviga, kuid servis neli ässa. Esimese servi õnnestumisprotsent oli Kanepil 54 ja Clijstersil 57. Mängitud punktidest võitis Clijsters 58 ja Kanepi 37.

Järgmine turniir eestlanna võistluskalendris on esmaspäeval algav 600 000 dollari suuruse auhinnafondiga turniir New Havenis. Kanepi kommentaare ei õnnestunud Postimehel saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles