Bratuhhina läheb Küprose klubisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Natalja Bratuhhina
Natalja Bratuhhina Foto: FIVB

Võrkpallur Natalja Bratuhhina sõlmis aastase lepingu Küprose klubiga Nicosia Olympiada.
Bratuhhina alustas ka eelmist hooaega Küprosel, kuid vahetas talvel Nicosia Panidaliakose Prantsuse naiskonna Terville’i Florange’i vastu. Esiliigasse langenud Flo­ran­ges’is jätkab Natalja Bratuhhina kaksikõde Polina Bratuhhina.


Florange oli huvitatud ka Natalja Bratuhhinast, kuid viimati nimetatu tahab koos olla Küprosel elava ja seal võrkpalli mängiva poiss-sõbraga. Bratuhhinad on vastu võtnud otsuse, et algav saalivõrkpallihooaeg jääb neile viimaseks ning nad keskenduvad seejärel täielikult rannavõrkpallile.
Eelmisel hooajal Küprose liigas viimase, 7. koha saanud Olympiada mängivaks peatreeneriks saab Bulgaaria üks paremaid naisrannavõrkpallureid Maria Todorova.

«Olympiada pakkus rahaliselt soodsat lepingut. Lisaks saan end koos Todorovaga liival treenides rannavõrkpalli jaoks vormis hoida,» põhjendas 22-aastane ja 180 cm pikkune Narvast pärit piiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles