Vladimir Klitško võib järgmises tiitlimatšis tümitada oma jälitajat

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško.
Vladimir Klitško. Foto: SCANPIX

Viimati bulgaarlase Kubrat Pulevi alistanud poksimaailma valitseja Vladimir Klitško võib järgmisena vastamisi ameeriklasest vanameistri Shannon Briggsiga, kes on Klitškod viimase aasta jooksul mitmel puhul jälitanud ja ähvardanud. Eelkõige soovivad sellist matši näha sakslased.

Suurema osa oma profimatšidest Saksamaal pidanud Klitško on sakslaste seas väga populaarne ning koguni 72 protsenti sealsetest fännidest sooviksid näha Klitško ja Briggsi matši, kirjutab AFP.

«Majanduslikust seisukohast oleks Klitško jaoks tark poksida minuga New Yorgis. Olen ise sealt pärit ja areenile tuleks palju minu poolehoidjaid,» teatas Briggs. «Vladimir on öelnud, et ta tahab tegutseda fännide soovide järgi ja fännid ei valeta. 72 protsenti Bildi lugejatest soovib Briggsi-Klitško matši.»

Klitško on ise avaldanud, et tema suureks sooviks on saada enda valdusesse ka WBC meistrivöö, mis kuulub praegu Bermane Stivernele.

Praeguse seisuga arvatakse, et Klitško kõige tõenäolisemaks vastaseks on hoopis ameeriklane Bryant Jennings, kellega ta kohtuks New Yorgis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles