Motherwell sai uue peatreeneri

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Motherwelli uus peatreener Ian Baraclough.
Motherwelli uus peatreener Ian Baraclough. Foto: facebook.com

Novembri algusest ametliku peatreenerita olnud Motherwelli jalgpalliklubi leidis pärast mitmeid läbirääkimisi klubi etteotsa väärilise mehe, kelleks valiti 44-aastane inglane Ian Baraclough.

Kuigi eelmisel nädalal kirjutas BBC, et Motherwell kaalub peatreeneri kohale nelja meest - endist Inglismaa koondise kaptenit Terry Butcherit, põhjaiirlast Kenny Shielsi ning hollandlasi Mitchell van der Gaagi (endine Motherwelli kaitsja oli kihlveokontorite hinnangul selge soosik klubi etteotsa asumisel - toim.) ja Roob Maaskanti, siis täna sai selgeks, et kaardipakist tõmmati välja hoopis viies jokker, kelleks osutus eelnevalt Inglismaal ja Iirimaal treeneritööd teinud Ian Baraclough, vahendas Soccernet.ee.

Tänases kodumängus Ross County vastu Baraclough veel Henrik Ojamaad ja teisi ei juhendanud, aga edaspidi loodetakse Motherwelli tabelis tõstmist just endiselt Scunthorpe Unitedi ja Sligo Roversi treenerilt. Senist peatreeneri asetäitjat Kenny Blacki näeb Motherwell taas abitreeneri rollis, kus mees ka eelnevad neli aastat Stuart McCalli kõrval töötas. Selle kohta aga klubipoolne ametlik kinnitus veel puudub.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles