Video: David Coulthard krooniti Meistrite võidusõidu võitjaks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Coulthard.
David Coulthard. Foto: SCANPIX

Tänavu Barbadosel peetud iga-aastase Meistrite võidusõidu (Race of Champions) võitis endine vormel-1 sõitja David Coulthard.

Finaalis alistas Coulthard Mercedese vormel-1 tiimi varusõitja Pascal Wehrleini, vajades selleks kolmest sõidust ainult kahte. Bagidel peetud avasõidus edestas Coulthard Wehrleini pooleteise sekundiga ning teises sõidus, kus sõitjate kasutada olid Ariel Atomid, eksis Wehrlein viimases kurvis ja kinkis sellega samuti Coulthardile võidu.

Veerandfinaalis oli Coulthard saanud jagu rallikrossi tänavusest maailmameistrist Petter Solbergist ning poolfinaalis alistanud Austraalia V8 Supercarsi sarja kuuekordse meistri Jamie Whincupi. Mullune võitja Romain Grosjean langes konkurentsist juba alagrupis.

Coulthard võttis võiduga revanši laupäevase finaalikaotuse eest riikide arvestuses, kui ta pidi koos Susie Wolffiga Suurbritanniat esindades alla vanduma Põhjamaid esindanud Solbergile ja Le Mansi võitjale Tom Kristensenile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles