Nõmme Kalju alustab uue peatreeneri käe all täna treeningutega

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju.
Nõmme Kalju. Foto: Erik Prozes

Kalju esindusmeeskond alustab täna treeningutega Nõmme Kalju esindusmeeskond alustab täna Männiku staadionil uue peatreeneri Sergei Terehhovi juhendamisel ettevalmistust uueks hooajaks, esimesel treeningul osaleb 24 mängijat. 

Teiste seas alustavad Kaljuga treeninguid mitmed viimaste aastate põhitegijad, Kalju duublis tegusid teinud oma kasvandikud ning välismaalased Portugalist, Jaapanist ning Prantsusmaalt. Samuti on treeningutel eelmisel hooajal FC Floras mänginud noortekoondislane Erkki Junolainen. Treeningutega ei alusta Karl Mööl, kes viibib detsembri lõpuni ajateenistuses.

Nõmme Kaljuga uueks hooajaks ettevalmistust alustavad mängijad:

Väravavahid: Vitali Teleš, Sten-Marten Vahi

Kaitsjad: Alo Bärengrub, Jorge Rodrigues (Portugal), Henrik Pürg, Märten Kuusk, Nicolas Galpin (Prantsusmaa), Martin Mägi, Ken Kallaste, Erkki Junolainen, Henrik Kummer, Mikk Reintam, Andry Liiva

Poolkaitsjad: Reginald Mbu Alidor (Prantsusmaa), Sören Kaldma, Allan-Axel Kimbaloula (Prantsusmaa), Erik Listmann, Hidetoshi Wakui (Jaapan), Eino Puri

Ründajad: Robert Kirss, Vladimir Voskoboinikov, Andre Järva, Tarmo Neemelo, Peeter Klein

Peatreener: Sergei Terehhov

Abitreener: Zaur Tšilingarašvili

Väravavahtide treener: Siim-Sten Palm

Füsioterapeut: Reigo Jörsi

Arst: Istvan Koso

Administraator: Toomas Kaldma

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles