Terehhov videointervjuus Kalju koosseisust: soovitud mehed on kohal

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nõmme Kalju jalgpalliklubi alustas täna ettevalmistust tulevaks hooajaks. Esmakordselt viis Kalju peatreenerina trenni läbi tiimi senine spordidirektor Sergei Terehhov. Esimesel treeningul osales 24 mängijat.

Senistest põhitegijatest olid kohal nii Vitali Teleš, Alo Bärengrub, Eino Puri ja Tarmo Neemelo ning Hiinast naasnud Vladimir Voskoboinikov. Täna olid trennis ka Ken Kallaste ja Mikk Reintam, kellel meeskonnaga lepingut pole. Viiel välismaalasel Jorge Rodriguesil, Nicolas Galpinil, Reginald Mbu Alidoril, Allan-Axel Kimbaloulal ja Hideotsi Wakuil on klubiga lepignud sõlmitud.

«Kalju II on liitunud seitse mängijat ning eelmise aasta tuumik on ka säilinud. Praegu teevad Ken Kallaste ja Mikk Reintam ka kaasa. Erkki Junolainen alustab ka praegu meiega ning enamus (mängijaid) on lepingutega,» rääkis Terehhov koosseisust ning märkis, et kõik soovitud mehed on kohal. «Välismaalastega on asjad ühelpool. Viis mängijat on ning kõigiga on lepingud olemas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles