Raskes seisus Kalev saab tervenejatest abi

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo korvpallimeeskond kohtus Saku Suurhallis peetud VTB Ühisliiga mängus Tšehhi meistri Nymburkiga.
Kalev/Cramo korvpallimeeskond kohtus Saku Suurhallis peetud VTB Ühisliiga mängus Tšehhi meistri Nymburkiga. Foto: Tairo Lutter

«Meie seis pole lihtne olnud juba viimased kolm või neli nädalat. See, et suutsime vaatamata keerulisele olukorrale vahepeal Nymbruki võita, oli tegelikult kõva sõna,» meenutas Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak novembri lõppu jäänud seni viimast helget hetke. Eriti hulluks on Kalevi asjad pööranud viimastel nädalatel – esmalt kaotati Balti liigas Pärnule, teisipäeval jäädi aga samas sarjas alla Jurmalale. Teisipäevases kohtumises ei teinud vigastuste tõttu kaasa koguni viis kalevlast.

Kalevi peatreeneri sõnul peaksid viimasel ajal puudunud palluritest olema laupäeval kindlasti rivis Frank Elegar ja Armands Škele. Samas pole kumbki neist juba paar nädalat korvpalluri trenni teinud ning nende mänguvormi kohal ripub suur küsimärk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles