Võitmatu Tyson Fury: vaatasin Klitškole silma ning nägin seal hirmu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyson Fury.
Tyson Fury. Foto: SCANPIX

Briti poksija Tyson Fury esindaja Frank Warren avaldas, et tema kliendi ja poksimaailma valitseja Vladimir Klitško duellist ei saa tõenäoliselt lähiajal asja, kuna Klitško leer ei ole tema kirjadele vastanud.

Klitško järgmine matš leiab aset märtsis (Klitško ei ole seni oma vastase nime avaldanud) ning Fury sõnul ei julge ukrainlane temaga lihtsalt kohtuda, vahendab Sportsmail.

206 cm pikkune ja 26-aastane Fury on senise profikarjääri jooksul pidanud 23 matši ning need kõik ka võitnud. 17 võitu on tulnud nokaudiga.

«Mind ei huvita promootorite jutt. Olen vaadanud talle silma ning ma nägin seal hirmu. Ma tean, et ta ei julge minuga poksida,» teatas Fury. «Kui ta peaks aga minuga poksima, siis ma nokauteerin ta hiljemalt seitsmendas või kaheksandas raundis.»

«Ta on vana ja aeglane ning ma nokauteerin ta kindlasti,» saatis Fury 38-aastasele Klitškole veel ühe sõnumi.

Fury alistas hiljuti kaasmaalase Dereck Chisora ning sellega tõusis ta WBO arvestuses järgmiseks meheks, kellel on õigus Klitškoga kohtuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles