Saksamaa jalgpalli üks suuremaid staare osutus petturiks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marco Reus.
Marco Reus. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallikoondise ja Dortmundi Borussia tähtmängijale Marco Reusile määrati lubadeta sõitmise eest 540 000 euro suurune trahv.

Reusile on alates 2011. aastast tehtud kiiruse ületamise eest viis korda trahvi, kuid alles nüüd jõudsid võimuesindajad selgusele, et Reusil pole üldse auto juhtimiseks lubegi, kirjutab Bild.

«Ma saan aru, et ma oli naiivne ja rumal. Olen saanud oma õppetunni ja selliseid asju enam ei juhtu,» teatas Reus.

Reus jäi politseile lubadeta sõitmisega vahele tänavu 18. märtsil, kui ta sõitis oma Aston Martiniga Dortmundis trennist koju. Sakslasel oli kaasas oma ID-kaart, kuid juhiload puudusid. Politsei lisakontrolli käigus selgus, et Reusil polegi kehtivaid juhilube.

Varasemalt viiel korral kiiruse ületamisega vahele jäänud Reus maksis alati korralikult oma trahvid ära, kuid politsei ei kontrollinud kordagi tema juhilubade olemasolu.

Deutsche Welle teatel on 540 000 euro suurune liikulustrahv Saksamaa ajaloo üks suuremaid. Suur trahvisumma tulenes Reusi kopsakast palgast, sakslase nädalatasu on väidetavalt 70 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles