Napoli alistas Juventuse ja võitis Itaalia superkarika

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gonzalo Higuain (keskel) koos kaaslastega tähistamas Torino Juventuse vastu löödud väravat.
Gonzalo Higuain (keskel) koos kaaslastega tähistamas Torino Juventuse vastu löödud väravat. Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpalli tänavuse superkarika võitis Kataris Dohas toimunud finaalis SSC Napoli, kes alistas penaltiseeria järel Torino Juventuse.

Juventus asus kohtumist 5. minutil juhtima, kui väravani jõudis Carlos Tevez. 68. minutil viigistas Gonzalo Higuain matši seisu ja tulemusega 1:1 ka normaalaeg lõppes.

106. minutil viis Tevez taas Juventuse juhtima, kuid 118. minutil viigistas taa Higuain. Lisaaja järel oli seega seis 2:2.

Penaltiseerias jäi lõpuks tulemusega 6:5 peale Napoli.

Võitjate poolel realiseerisid penalti Faouzi Ghoulam, Raul Albiol, Gökhan Inler, Higuain, Walter Gargano ja Kalidou Koulibaly. Penaltil eksisid Jorginho, Dries Mertens ja Jose Maria Callejon.

Juventuse poolel olid täpsed Arturo Vidal, Paul Pogba, Claudio Marchisio, Alvaro Morata ja Leonardo Bonucci. Penaltil eksisid aga Carlos Tevez, Giorgio Chiellini, Roberto Pereyra ja Simone Padoin.

Napoli jaoks oli see klubi ajaloos teiseks Itaalia superkarikaks. Esimene sarnane tiitel võideti 1990. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles