Jose Mourinho avalikustas, miks Chelsea Lionel Messit ei osta

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: SCANPIX

Chelsea jalgpalliklubi peatreener Jose Mourinho tunnistas, et tema meeskond ei saa osta Barcelona staari Lionel Messit, sest see pole reeglitega lubatud.

Väljaanne The Metro vahendas, et väidetavalt on jalgpalliringkondades hakanud levima kuulujutud, mille järgi plaanib Chelsea maksta Barcelonale 200 miljonit inglise naela, et osta enda ridadesse Argentina superstaar Lionel Messi.

Nüüdseks on Mourinho aga sellised kuuldused ümber lükanud, väites, et neil pole alust, sest Chelseal keelaks sellist ostu teha Financial Fair Play reeglid. «Ei, mul ei ole selleks mingit võimalust,» kommenteeris Mourinho küsimust, kas ta plaanib Messi Chelseasse osta.

«Praegusel hetkel on mängus Financial Fair Play reeglid ja nende puhul peame me jälgima kindlaid reegleid, kindlaid numbreid ning ilmselgelt ei ole meil võimalusi osta nagu teie ütlete «supervõimekat mängijat», kellele tuleb maksta «supersuurt palka». Praegusel hetkel me Chelseas seda teha ei saa,» selgitas Mourinho.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles