Smiško jätkab Levadias, koht on olemas ka Pareikole

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roman Smiško.
Roman Smiško. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Kuigi Tallinna Levadiaga liitus Venemaa väravavaht Aleksei Širokov, ei ole Ukraina kindamees Roman Smiško klubist lahkumas, kirjutab Soccernet.ee.

«Roman Smiškol on samuti järgmist hooaega kattev leping ja tema on tänase seisuga klubisse jäämas,» ütles Levadia pressiesindaja Indrek Petersoo Vikerraadiole. «Ning meil on Priit Pikker ja samuti noor väravavaht Kristjan Tamme. Kellega ja kuidas me hooajale vastu läheme, on täna veel natuke vara öelda, aga ma arvan, et väga-väga kõva võitlus saab siin väravavahtidel olema.»

«[Sergei] Pareikoga on kõneletud ja kui päevakorda peaks jääma selline variant, et Pareiko välismaal ei jätka ja soovib oma järgmise hooaja Eestis veeta, siis kindlasti on Levadia valmis talle seda võimalust pakkuma, konkurents on ainult edasiviiv jõud. Küllap me leiame sellisel juhul mõistliku ja hea lahenduse,» rääkis Petersoo Eesti koondise puurivahi kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles