Liverpooli peatreeneri aus ülestunnistus: Balotelli ei sobi meie meeskonda

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli (vasakul) ja Liverpooli peatreener Brendan Rodgers.
Mario Balotelli (vasakul) ja Liverpooli peatreener Brendan Rodgers. Foto: SCANPIX

Suvel ründaja Mario Balotelli eest AC Milanile 16 miljonit naela maksnud Liverpooli jalgpalliklubi peatreener Brendan Rodgers tunnistas ausalt, et lõikas ostuga näppu.

Rodgersi sõnul ei sobi Balotelli kiiretempolisse mänguskeemi, mida Liverpool püüab viljeleda. «Nüüdseks oleme vist kõik aru saanud, et selline mäng pole talle. Mario on ründaja, kellele sobib karistusalas ja selle läheduses viibimine, kuid meile omane intensiivne pressing ei istu talle. Pean muidugi oma mängijatest ja nende parimatest omadustest maksimumi võtma, nii et edaspidi tuleb mul sellele keskenduda,» nentis Rodgers ESPNi vahendusel.

Balotelli on viimastel kuudel ka olnud vigastatud ning viimati sai ta Inglismaa jalgpalliliidult väidetavalt rassistliku alatooniga Twitteri-postituse eest ühemängulise võistluskeelu. «Vähemalt on ta nüüd jälle tagasi valikus. See annab meile ühe lisakäigu, eriti seda arvestades, et Fabio Borini ei saa punase kaardi tõttu järgmises mängus kaasa teha,» viitas Rodgers kohtumises Arsenali vastu väljakult eemaldatud ründajale.

Balotelli on Liverpooli eest platsil käinud kümnes liigamängus ning pole väravatearvet seni avanud. Liigakarikasarjas ja Meistrite liigas on tal siiski kokku kaks tabamust juba kirjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles