Ekskalevlase Nate Foxi surma uuriv politseiülem kommenteeris juhtumi uurimist

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nate Fox 2009. aastal BC Kalev/Cramo ridades mängimas.
Nate Fox 2009. aastal BC Kalev/Cramo ridades mängimas. Foto: Margus Ansu

USAs, Iliinoisi osariigis asuva Bloomingdale'i linna politseiülem Frank Giammarese kommenteeris esmaspäeva õhtul oma kodumaja ees surnuks tulistatud korvpalluri Nate Foxi hukkumist ning ütles, et otseseid kahtlusaluseid veel pole.

Hooajal 2008/09 Kalev/Cramo ridades mänginud Fox lasti maha esmaspäeva õhtul, kui ta töölt koju oli jõudnud ja autost välja astus. «Oleme kuriteopaigalt leidnud asitõendeid, nüüd analüüsime neid,» vahendas Giammarese sõnu Saksamaa väljaanne Bild.

Giammarese väitel valitseb aastatel 2002-2003 ja 2005-2008 Saksamaal mänginud Foxi surma suhtes endiselt teadmatus. «Me ei tea veel, kas tegemist oli õnnetuse või planeeritud tegevusega. Loodame saada naabruskonna inimestelt abi, oleme juba rääkinud paljude inimestega. Seni jätkame suurema eduta,» tunnistas Giammarese.

Kohalikus ajalehes Daily Heraldis lisas politseiülem, et šokeeriv tulistamine ei tohiks kohalikule kogukonnale siiski muretsemiseks põhjust anda.

37-aastaselt hukkunud Fox saadetakse viimsele teekonnale esmaspäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles