Manchester City tahab Chelsea vanameistrit kauem meeskonnas hoida

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Lampard.
Frank Lampard. Foto: SCANPIX

Briti väljaande The Mirrori andmetel on Manchester City jalgpalliklubi huvitatud sellest, et tänavusel hooajal klubisse laenule võetud Frank Lampard jätkaks nende ridades veel mõned kuud.

36-aastane Lampard kujunes aastatel 2001-2014 Chelseas mängides klubi legendiks, kuid fännide nördimuseks otsustas vanameister sel aastal klubi vahetada ja siirduda USAsse New York City ridadesse. Chelsea fännide pettumuseks jõudis aga Lampard New Yorkist hoopis City rivaali Londoni Chelsea ridadesse, sest kuna USA meistriliigas algab hooaeg alles märtsis, anti Lampard Inglismaale laenule.

Lampardi laenuleping lõppeb 31. detsembril, kuid kuulduste kohaselt on City huvitatud, et vutilegend nende meeskonnas jätkaks. «Kordan, et Frank on meie tiimi jaoks väga tähtis mängija, seega loodan, et ta jääb siia,» rääkis City peatreener Manuel Pellegrini, kes tahaks, et Lampard mängiks Inglismaal veel kuni vähemalt veebruari keskpaigani.

Mõnede kuulduste kohaselt on Lampard andnud Citysse jäämiseks oma nõusoleku, kuid ametlikku kinnitust veel pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles