Suusahüpetes tuli Eesti meistriks Ilves, kahevõistluses Tiirmaa

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile peeti Tehvandil Eesti meistrivõistlused suusahüpetes ja kahevõistluses, mille võitjateks krooniti vastavalt Kristjan Ilves ja Karl-August Tiirmaa.

Suusahüpetes ei teinud kaasa Eesti kaks parimat meest Siim-Tanel Sammelselg ja Martti Nõmme, kes valmistusid nelja hüppemäe turneeks. Eesti meistriks tulnud Ilvese hüpped kandusid 96,0 ja 87,5 meetri kaugusele, see andis punktisummaks 229,0. Teise koha sai Tanel Levkoi, kelle hüppe pikkuseks mõõdeti mõlemal korral 89,5 meetrit, kolmanda koha hõivas Tiirmaa, kes sai kirja hüpped pikkusega 83,5 ja 95,0 meetrit.

Suusarajal mängiti kahevõistluste arvestuses medalid ümber, kui Tiirmaa lõpetas sõidudistantsi esimesena, Ilves teisena ning Levkoile jäi kolmas koht.

Naiste arvestuses sai suusahüpetes esikoha Sandra Sillaste, teine oli Annemarii Bendi ning kolmanda koha sai Airiin Pikk. Kahevõistluse meistriks krooniti samuti Sillaste, hõbemedali võitis Bendi ja pronksi viis koju Triinu Hausenberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles