Tobreluts tuli Eesti meistriks, hõbe läks murdmaasuusatajale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Tobreluts.
Indrek Tobreluts. Foto: Liis Treimann

Otepääl selgusid täna Eesti meistrid laskesuusatamise sprindidistantsil, meestest oli kiireim Indrek Tobreluts ja naistest Kasahstani koondislane Olga Poltoranina, vahendab biathlon.ee.

Tobreluts lõpetas meeste 10 km sõidu ajaga 26.30, olles eksinud kolmel lasul. Teiseks tuli mõnevõrra üllatuslikult rohkem murdmaasuusatajana tuntud Eno Vahtra, kes eksis vaid ühel lasul ja kaotas Tobrelutsule 12 sekundiga. Kolmanda koha sai Kauri Kõiv (+0.21; 3 trahviringi).

Puhtalt lasknud Poltoranina võiduaeg 7,5 km distantsil oli 22.39. Kaks möödalasku teinud Kadri Lehtla kaotas võitjale 30 ja ühe trahviringi sõitnud Darja Jurlova 46 sekundiga.

Juunioride konkurentsis võitsid kuldmedali Johan Talihärm ja Meril Beilmann. Noortest olid parimad Peeter Kompus (M19), Regina Oja (N19), Kristo Siimer (M17), Mari Uha (N17), Joosep Perv (M15), Kerstin Ojavee (N15), Edvin Tämm (M13) ja Daria Zolkina (N13).

Harrastajatest võidutsesid Rain Kuresoo ja Tiina Tiisler, veteranidest lätlane Gatis Neimanis (M40), Heiki Mäesalu (M50) ja Rafik Azizbajev (M69).

Homme võisteldakse jälitussõidus. Esimene start antakse kell 11.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles