Kohtunik pussitas jalgpalluri surnuks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lein.
Lein. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Brasiilias toimus amatööride jalgpallimängu ajal uskumatu intsident – väljakukohtunik pussitas ühe mängijatest surnuks, kuna too polnud kohtuniku otsusega rahul.

Vahejuhtum leidis aset pühapäeval linnas nimega Barreira, omavahel olid vastamisi Barreira ja Redencioni meeskonnad, vahendab Momento24.com.

Pealtnägijate sõnul sai 28-aastane Jose Ramos da Silva pahaseks, kui kohtunik, 26-aastane Francisco Edio Gregorio Chaves tema meeskonnale vea vilistas. Mehed hakkasid omavahel vaidlema ning ühtäkki võttis Chaves välja noa ja pussitas da Silvat rindkere piirkonda. Da Silva suri saadud vigastustesse sündmuskohal.

Vigastada sai ka da Silva 24-aastane vend Francisco das Chagas da Silva, kes üritas tülitsevaid mehi lahutada. Brasiilia meedia andmetel lõi Chaves nooremat da Silvat neli korda selga, aga tema vigastused pole eluohtlikud.

Kohe pärast rünnakut sündmuskohalt põgenenud Chaves on politsei poolt tagaotsitavaks kuulutatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles