Saksamaa ründetäht liitub ilmselt Interiga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lukas Podolski suvel võidatud MM-tiitliga
Lukas Podolski suvel võidatud MM-tiitliga Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallikoondise ja Londoni Arsenali ründaja Lukas Podolski ei ole rahul, et koduklubis vaid episoodiliselt mänguaega teenib. Ilmselt siirdub ta jaanuaris laenulepingu alusel Milano Interisse.

Väravakütt ei ole viimasel ajal kuulunud Arsenali peatreeneri Arsene Wengeri plaanidesse ning viimasel poolaastal on ta väljakule pääsenud vaid 12 mängus. Podolski pole sellise kohtlemisega harjunud. «Ma ei ole enam 20-aastane, ma ei saa endale lubada pingil istumist. Olen juba 29 aastat vana ning ma tahan vaid mängida, mängida ja veel kord mängida,» ütles Podolski pühapäeval. «Lähipäevadel räägin klubiga, kuna pean aru saama, mida nad minust tahavad. Wenger ei ole pime, ta näeb, mida ma klubile anda suudaksin.»

Telegraphi andmetel teenib Arsenal mehe välja laenamise pealt 1,5 miljonit eurot. Kui Wengerilt küsiti, kas Podolski liitub Interiga, kõlas vastus: «Midagi kindlat ei ole. Mesut Özil tuleb jaanuaris vigastuspausilt tagasi, seega on ründes kõva konkurents,» vihjas Wenger õrnalt Podolski võimalikule lahkumisele.

Podolski on suurema osa karjäärist mänginud Saksamaal FC Kölnis ning kolmel hooajal kuulus ta ka Müncheni Bayerni ridadesse. Saksamaa koondist on 29-aastane ründaja esindanud juba 121 korda ning löönud 47 väravat. Temast rohkem on koondise särki kandnud vaid legendaarsed Lotthar Matthäus ja Miroslav Klose. Podolskist rohkem väravaid on löönud vaid Klose ja Gerd Müller.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles