Massa: ootamatu edu sunnib edasi pingutama

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Massa
Felipe Massa Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja Ferrari piloodi Felipe Massa sõnul peab tiim Belgia GP-l hea tulemuse nimel palju pingutama, kuna tiitlivõitlusse on oodatust kiiremini naastud.

Ferrari püstitas endale enne suvepausi eesmärgi võita veel üks etapp - Saksamaalt suudeti aga võtta suisa kaksikvõit. Edusammudest hoolimata ei oska Massa eelseisva etapi tulemusi ennustada, kuna konkurentide esitused on palju kõikunud, kirjutab f1.sponest.

«Tundume olevat heas vormis, masinale tehakse jätkuvalt uuendusi,» seletas Massa. «Viimati sõitsin siin 2008. aastal. Võit pole põhjus, miks seda rada armastan. Spas saab suurtel kiirustel sõita ja pole vaja nii palju survejõudu kui teistel radadel.»

Siiski arvas Massa, et liidreid on raske prognoosida. «Tiimide väikesed vahed on tulnud välja radade iseärasustest, mis soosivad erinevaid vormeleid. Tuleb ära oodata vabatreeningud, enne kui midagi kindlat võib öelda,» rääkis Massa.

«Kõigest seitse etappi on jäänud ja usun, et publik saab nautida põnevat hooaja lõppu – isegi, kui meile valmistab see suurt pinget,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles