Valga mänedžer Kalev/Cramo alistamise järel: oleme sellest alati unistanud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antti Vasar.
Antti Vasar. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti meeste korvpalli meistriliigas alistas Valga/Maks&Moorits täna 83:77 Kalev/Cramo. Võitjate mänedžer Antti Vasar kommenteeris pärast kohtumist, et tabelisse topeltvõidud kirja saanud Valga meeskonna jaoks oli ilmselgelt tegemist väga tähtsa mänguga.

Eile VTB Ühisliiga kohtumise pidanud Kalev oli kuni kolmanda veerandaja lõpuni juhtimas, kuid viimasel veerandajal visati vaid üheksa punkti, samas kui Valga meeskond sai kirja 30 silma ning nii kirjutati lõpuprotokolli 83:77 võit Valgale.

«Ma arvan, et Cramol oli see eilne VTB mäng alles jalgades. Õnneks suutsime lõpuks selle ära võtta, millest me alati unistanud oleme,» sõnas Valga/Maks & Mooritsa mänedžer Antti Vasar. «Oleme sel hooajal kuskil nii 7 või 8 mängu lõpuga ära andnud ning lõpuks keerasime ühe lõpu ka enda kasuks. Hea on minna positiivselt uuele aastale vastu,» lisas Vasar.

Kuna Kalevil lähevad koduse meistriliiga mängud kirja topelttulemusena, sai Valga kaks võitu ja Cramo kaks kaotust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles