Janar Mägi on Saksamaal heas hoos

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Mägi kohtumises Gruusia vastu.
Janar Mägi kohtumises Gruusia vastu. Foto: Tairo Lutter

Saksamaa käsipallimeistrivõistluste esiliigas sai Eesti koondislase Janar Mägi koduklubi EHV Aue möödunud nädalal turniiritabelisse juurde võidu ja kaotuse.

Kõigepealt alistati võõrsil TV 05/07 Hüttenberg 33:29, kus Mägi viskas üleväljamehena üheksa väravat. Seejärel kaotati kodus TV Bittenfeldile 22:24. Selles kohtumises kogunes eestlase arvele neli tabamust.

Järjekordsed võidud teenis vigastust raviva Dener Jaanimaa leivaisa ThSV Eisenach, kes oli kodus 35:28 üle Rostocki Emporist ja võõrsil 29:23 HSG Nordhorn-Lingenist. Eisenach on 21. vooru järel 27 punktiga kuues ning viis silma vähem kogunud Aue kümnes. Bittenfeld paikneb turniiritabeli teisel, Nordhorn-Lingen viiendal, Rostock 13. ja Hüttenberg eelviimasel 19. real.

Saksamaa kõrgliigas võttis vigastusest taastuva Mait Patraili tööandja TSV Hannover-Burgdorf kaks võitu, kui võõrsil alistati SG BBM Bietigheim 28:24 ja siis oldi kodus 27:19 üle TSG Lu-Friesenheimist. Hannover-Burgdorf on 21-st matšist teenitud 21 punktiga kaheksandal kohal. Lu-Friesenheim hoiab 16. ning Bietigheim viimast ehk 19. positsiooni. Esikolmiku moodustavad THW Kiel, Rhein-Neckar Löwen ja SG Flensburg-Handewitt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles