Sokk siirdub pärast aastavahetust Moskvasse, Tarvas ootab uusi mängijaid

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten-Timmu Sokk on Tarvast lahkunud, Brandis Raley-Ross jätkab meeskonna liidrina.
Sten-Timmu Sokk on Tarvast lahkunud, Brandis Raley-Ross jätkab meeskonna liidrina. Foto: Tairo Lutter

KORVPALL. Eesti korvpallikoondise mängujuht Sten-Timmu Sokk saab uue aasta veel koduses Eestis vastu võtta, ent seejärel siirdub ta kohe Moskvasse sealse kunagise kultusklubi Dinamo käsutusse. «Lepingut pole ma veel allkirjastanud, kuid põhimõtteliselt oleme kokku leppinud,» kinnitas Sokk. «Uuel aastal jätkan karjääri selles klubis.»

Nädal tagasi, pärast Eesti karikavõistluste finaali käis Sokk end Moskvas näitamas, ent seejärel naasis mõneks päevaks koju. Venemaal mängimiseks tuleb vormistada tööluba ja vastav viisa. Oma tulevasest elu- ja töökohast sai Sokk aga selge ettekujutuse. «Kõik, mis vajalik, on seal olemas,» märkis ta napisõnaliselt.

Eestis viibides on Sokk hoidnud vormi jõusaalis ja käinud paar korda ka pallisaalis harjutamas. Uues klubis jääb tal mõni päev aega sisseelamiseks, sest aasta esimeseks kohtumiseks olevas Venemaa karikamängus ei saa ta kaasa teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles