Politsei: naisgolfimängija tegi enesetapu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erica Blasberg
Erica Blasberg Foto: SCANPIX

Mai alguses oma kodust surnuna leitud naisgolfimängija Erica Blasberg tegi politsei hinnangul enesetapu.

Blasbergi surnukeha leiti tema Las Vegase lähistel Hendersonis asuvast korterist 9. mail, 25-aastasel naisel oli kilekott tihedalt ümber pea seotud, vahendab CBS News.

Clarki maakonna koroneri sõnul oli Blasbergi surma põhjus lämbumine, kuid tema veres oli ka korralik ravimite kokteil – lahangu käigus tuvastati Blasbergi organismis peavalu- ja köharohtude, valuvaigistite ning ärevushäirete vastaste ravimite jälgi.

Hendersoni politsei sõnul otsustati mitu kuud kestnud pikk uurimine lõpetada, kuna ühtegi kuritegevusele viitavat jälge ei suudetud tuvastada ning seetõttu peetakse tema surma enesetapuks.

Blasbergi perekond on aga siiani veendunud, et mängus oli kellegi teise kuri käsi ja nad on oma pilgu pööranud naise arsti Thomas Hessi suunas. Politsei andmetel viibis Hess Blasbergi surmaeelsel õhtul tema korteris.

Praegu süüdistatakse Hessi uurimise takistamises, nimelt olevat arst surnukeha juurest omavoliliselt eemaldanud hüvastijätukirja ning tema poolt Blasbergile välja kirjutatud retseptiravimid.

Golfimängija isa Mel Blasberg soovib, et Hess räägiks ausalt ära, mis toona juhtus. «Anna meile vastused. See ei muuda juhtunut, aga tähendaks meie jaoks palju,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles