Nelja hüppemäe turnee teise etapi võit läks Norrasse, üldseis ülipõnev

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anders Jacobsen.
Anders Jacobsen. Foto: SCANPIX

Garmisch-Partenkirchenis peetud nelja hüppemäe turnee teisel etapil kordas mullust võitu norralane Anders Jacobsen.

Jacobsen asus liidriks juba avavoorus tehtud 135,5-meetrise hüppega, mille eest kohtunikud andsid talle 140,7 punkti. Teises voorus hüppas Jacobsen 136,5 meetrit ja sai kokku 286,0 punkti, edestades teise koha saanud Simon Ammannit (hüpped 138 ja 133 meetrit) 6,6 punktiga. Kolmas oli sarnaselt turnee avaetapile sloveen Peter Prevc, kes hüppas avavoorus 136,5 ja teises 136 meetrit ning jäi Ammannist maha 2,5 punktiga.

Avaetapil Oberstdorfis kaksikvõidu saanud austerlased Stefan Kraft ja Michael Hayböck lõpetasid vastavalt kuuenda ja seitsmenda kohaga. Jacobsen oli esimesel etapil Oberstdorfis pidanud leppima alles 14. kohaga. Üldliidrina jätkab 561,9 punktiga Kraft, kuid Prevc jääb temast maha vaid 1,1 punktiga ja Hayböck kolmandana 21,2 punktiga. Neljas on Jacobsen ja viies mõlemal etapil kaheksanda koha saanud vanameister Noriaki Kasai.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles