Arsenal kaotas, ManCity sai raske võidu, Liverpool mängis edu maha

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Inglismaa kõrgliigas sai hooaja viienda kaotuse Londoni Arsenal, jäädes võõrsil 0:2 alla Southamptonile.

Hooaega võimsalt alustanud, seejärel järjest neli liigamängu kaotanud, ent nüüd taas neljast viimasest kohtumisest kolm võitnud Southamptoni väravad lõid täna Sadio Mane ja Dušan Tadic. Tänu võidule on Southampton liigatabelis 36 punktiga neljandal kohal, jäädes Manchester Unitedist maha vaid punktiga. Arsenal jätkab 33 punktiga viiendana ning võib veel koha võrra langeda, kui Tottenham peaks õhtuses mängus jagu saama Chelseast.

Manchester City asus Sunderlandi vastu kodus Yaya Toure väravast 57. minutil juhtima ja 67. minutil tegi Stevan Jovetic seisuks juba 2:0, kuid seejärel lõid endised City mängumehed Jack Rodwell ja Adam Johnson kolme minuti jooksul kaks väravat, tuues Sunderlandi mängu tagasi. Kaks minutit pärast Johnsoni realiseeritud penaltit viis aga Frank Lampard siiski City uuesti ette ja 3:2 seisuga mäng ka lõppes. City kerkis vähemalt ajutiselt tabeliliidri Chelseaga samale pulgale ehk 46 punkti peale.

Liverpool asus kodus tabeli viimase Leicesteri vastu tänu Steven Gerrardi kahele penaltille avaoolaja lõpuks 2:0 juhtima, kuid teisel poolajal lõid David Nugent ja Jeffrey Schlupp kolme minutiga omakorda kaks väravat ning kohtumine lõppes seisuga 2:2. Leicester jätkab sellegipoolest tabeli punase laternana, Liverpool on 29 punktiga kaheksandal kohal.

Enim väravaid löödi Newcastle Unitedi ja Burnley vahelises kohtumises, mis lõppes seisuga 3:3. Kodumeeskonna väravate autoriteks olid Steven Taylor, Jack Colback ja Moussa Sissoko, Burnley eest olid täpsed Danny Ings ja George Boyd. Kolmanda palli lõi enda võrku Newcastle'i kaitsja Paul Dummett.

Täielikus mõõnas on mullu viiendana lõpetanud Everton, kes on viimasest kaheksast liigamängust kaotanud tervelt kuus. Täna jäädi võõrsil 0:2 alla Hull Cityle, kodumeeskonna väravad lõid Ahmed El Mohamady ja Nikica Jelavic.

West Ham United ja West Bromwich Albion ning Queens Park Rangers ja Swansea mängisid 1:1 viiki, Aston Villa ja Crystal Palace'i mängus jäid väravad löömata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles